Trouwjurk Meghan Markle

Ze was zeer zeker de bruid van het jaar en droeg de trouwjurk van het jaar…… de elegante trouwjurk van Meghan Markle werd gekenmerkt door eenvoud. 

Ontwerpster van de trouwjurk is Clare Waight Keller. Ze gebruikt als kenmerk eerder de term “puurheid” om haar creatie te typeren. 

Clare Waight Keller, artistiek directeur bij Givenchy, ontwierp eerder al een prachtige japon voor actrice Julianne Moore. Zij vertelde dat de ontwerpster haar was opgevallen omdat zij niet van “Buiten naar Binnen” ontwerpt maar juist van “Binnen naar Buiten”. En laat dat nu precies ook mijn visie zijn; Kijk naar de persoon (de identiteit) en sluit qua ontwerp aan op die persoonlijkheid. Alleen dan gaat de bruid ook echt stralen!

Maar goed…. ik dwaal af..

De trouwjurk van Meghan Markle is zonder meer een beauty. Eenvoudig, modern, stijlvol en elegant. Eenvoud siert! Maar dan moet de trouwjurk wel technisch perfect zijn gemaakt en van eerste klas materialen. De trouwjurk van Meghan is, zoals we op de foto kunnen zien, prachtig en rimpelloos vervaardigd met mooie strakke lijnen. Ze zit als gegoten om haar lichaam, kenmerkend voor maatwerk!  Als materiaal is de duurste en zwaarste soort zijde gebruikt, een zijden Caddy. In een woord: Adembenemend mooi!

Wil jij ook zo’n mooie eenvoudige en stijlvolle, perfect zittende en subliem gemaakte trouwjurk van eersteklas materialen? Maak dan een afspraak. Ook jouw droomjurk kan door ons gerealiseerd worden.

De trouwjurk van Meghan Markle; In al haar eenvoud adembenemend mooi! (bron: Yahoo)