Over HeleneMG Bruidsmode

We weten wat bruiden belangrijk vinden. Tegen welke obstakels en onzekerheden ze aanlopen bij de zoektocht naar de ultieme trouwjurk. We hebben de kennis en expertise, dankzij onze jarenlange ervaring in het bruidsvak, om jouw droomjurk te vinden, aan te passen en/of te ontwerpen en maken. Precies op die manier zodat jij je de hele trouwdag zelfverzekerd en comfortabel voelt.

In ons eigen atelier werken we dagelijks, onder leiding van eigenaresse Helene van der Meijs-de Gier, aan de realisatie van droomjurken. Dat doen we met heel veel plezier, liefde en passie. Perfecte pasvorm, eersteklas materialen, luxe afwerkingen. Kortom; Alle aandacht voor jouw jurk.

Wij denken dat onze bruiden dat enorm op prijs stellen. Dat dat zo ervaren wordt blijkt ook uit de reviews. Persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen en vakmanschap hebben wij hoog in het vaandel staan.

Je hoeft niet perse tientallen jurken te passen (tenzij je dat erg leuk vindt natuurlijk :-)…….passen mag, zoveel je wilt!) Maar wat we wel willen zeggen is dat met het juiste advies, inlevingsvermogen, figuuranalyse, aandacht en een goed luisterend oor jouw droom van een trouwjurk binnen ‘no-time’ te definiëren is. Er is  namelijk maar 1 trouwjurk de mooiste trouwjurk voor jou.

En tja, hier bij HeleneMG kunnen wij alles realiseren…… dus de slagingskans is 100%.  

Wil je ook vrijblijvend online een afspraak inplannen? Maak dan nu direct online de afspraak.

Wil je weten waar wij zitten, wat ons emailadres en telefoonnummer is? Bezoek dan onze contactpagina.

Bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook! 06-20613295

Even voorstellen

Mijn naam is Helene van der Meijs-de Gier, eigenaresse van HeleneMG Bruidsmode & Bruidscouture.

Mijn passie voor couture en bruids-, feest- en avondkleding begon al in mijn kleutertijd. Vanaf deze jonge leeftijd was ik al bezig met ontwerpen en maken van kleding. Het zit eigenlijk wel in mijn bloed; Vader en opa waren beiden coupeurs.

Al tijdens mijn opleidingen aan de modevakschool en later de kunstacademie bouwde ik een eigen klantenkring voor maatkleding op.  Ik beschouw het als een grote eer dat zoveel vrouwen (bruiden, bruidsmoeders, etc.) mij het vertrouwen geven om hun droomjurken te maken.

DANK!

De winkel

De bruidsmodezaak is gevestigd in het pittoreske vestingplaatsje Heusden. Ons adres en andere contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Heusden Vesting

Heusden Vesting is een prachtige vestingstad met veel historie. Je kunt er heerlijk winkelen bij bijzondere winkels en aansluitend lunchen of dineren in een van de uitstekende horecagelegenheden.

Ervaringen

Je wilt er zeker van zijn dat jij de trouwjurk scoort waar je van droomt. Handig om te weten hoe anderen HeleneMG hebben ervaren. Lees de ervaringen van andere bruiden.