Over HeleneMG Bruidsmode

Helene van der Meijs- de Gier

Hallo! Welkom op mijn website waar ik je wil laten kennismaken met mijn bruidsmodewinkel welke is gevestigd in het pittoreske Heusden-Vesting, een prachtig vestingstadje aan de rivier de Maas in Noord Brabant. In deze bruidsmodewinkel kan je kiezen uit een collectie bruidskleding van mooie en bijzondere merken, waaronder mijn eigen label, HeleneMG. Daarnaast kan je jouw droomjurk geheel naar eigen wens door mij laten ontwerpen en op maat laten maken.

Mijn naam is Helene van der Meijs-de Gier ——– vandaar de naam HeleneMG. Al zo lang als ik me kan herinneren wilde ik modeontwerpster worden en mooie kleding voor vrouwen maken. Ik kan wel zeggen dat het vervaardigen van couture in mijn bloed zit omdat zowel mijn Opa als mijn Vader coupeurs waren. Zij waren de mannen die voornamelijk herenkostuums maakten, een heel technisch vak. Ik heb heel veel van hun kunnen leren.  Ikzelf was altijd meer gecharmeerd van dameskleding;
De diversiteit aan stoffen, materialen, kleuren, textuur en bewerkingen inspireert mij enorm en dagen me op creatief gebied uit telkens weer nieuwe creaties te maken.

Na het behalen van mijn HAVO diploma volgde ik een modevakopleiding en aansluitend de Academie voor Beeldende kunsten in ’s-Hertogenbosch. Om mijn skills nog verder te verbreden volgde ik talloze cursussen en masterclasses in het
couture vak. Alles bij elkaar heeft dit ertoe geleidt dat ik als Freelancer bij modeontwerper Addy van den Krommenacker kon gaan werken. Gaandeweg kwam ik erachter dat specifiek het ontwerpen en maken van bruid-  en avondkleding, vanwege de creativiteit die hierbij nodig is, mijn absolute voorkeur had.

Dat ik uiteindelijk in de bruidsmode terecht zou komen was
dan ook min of meer voorspelbaar. Ik vind dat er geen mooier vak is dan vrouwen te mogen kleden voor een van de mooiste dagen van hun leven.

De winkel

De bruidsmodezaak is gevestigd in het pittoreske vestingplaatsje Heusden. Ons adres en andere contactgegevens zijn te vinden op de contactpagina.

Heusden Vesting

Heusden Vesting is een prachtige vestingstad met veel historie. Je kunt er heerlijk winkelen bij bijzondere winkels en aansluitend lunchen of dineren in een van de uitstekende horecagelegenheden.

Ervaringen

Je wilt er zeker van zijn dat jij de trouwjurk scoort waar je van droomt. Handig om te weten hoe anderen HeleneMG hebben ervaren. Lees de ervaringen van andere bruiden.