Onze Bruiden

Hieronder een greep uit onze bruiden. Klik op de naam om een foto te zien en om te lezen wat deze bruiden over HeleneMG zeggen.

Zo blij met mijn jurk, zo goed als Custom Made door Helene. Van een bestaande jurk, iets totaal anders gemaakt zoals ik voor ogen had. Wat een lieve vrouw ook!

Geweldige ervaring met geweldig resultaat. Van begin tot eind leuk en speciaal geweest. Samen ontwerpen en uiteindelijk in de mooiste jurk ooit getrouwd! Het kon niet beter, nogmaals super bedankt!!!!

Neeltje

Wat een super ervaring om bij Helene mijn bruidsjurk tot leven zien te komen! Met een groeiende zwangere buik en hele specifieke wensen mailde ik haar (net als meerdere andere winkels die helaas niks konden betekenen) met de vraag of zij me kon helpen en meteen werd duidelijk dat ze daar alles aan zou doen. Hoewel er veel mooie jurken in de winkel hingen, heeft Helene mijn jurk helemaal zelf ontworpen en gemaakt en het is precies geworden zoals ik had gehoopt. Dankjewel voor alles Helene en hopelijk mogen meer bruiden jou vinden en hetzelfde ervaren.

 

Helene heeft mij heel goed begrepen en aangevoeld in de zoektocht naar een trouwjurk. Ideeën van mij en ervaring van haar kwamen in een mooi ontwerp samen. Grote kennis van zaken over stijl, materiaal en techniek in combinatie met enthousiasme en liefde voor het vak. ‘Wat je niet prettig vind aan je lijf kunnen we omzeilen in t ontwerp’; ik vond het geweldig. In overleg waren anderen welkom om mee te kijken, wat de pasmomenten heel speciaal maakte. Deze jurk had ik nergens anders gevonden, ook prijs technisch. Bij Helene is er veel ruimte voor je wensen, laat de uitwerking maar in haar lieve ervaren couturier handen over!

Warm welkom, nette service. Een hele vriendelijke betrokken en meedenkende vrouw. Een boetiek wat knus maar uniek eruit ziet op een mooie locatie in Heusden. Wat ben ik blij dat MIJN jurk hier aanwezig was. Ontzettend bedankt!

Helene heeft me fantastisch geholpen! Ze ontwerpt zelf jurken en heeft in haar winkel ook een aantal confectiejurken hangen. Mijn oog viel direct op een van de jurken. Hier heeft ze mijn droomjurk van gemaakt. Elke keer als ik hem droeg werd ik zo vrolijk en gelukkig! Iedere pasafspraak was een feestje. Goede gesprekken, heerlijke koekjes uit Heusden en lekker kop thee/koffie. Die momenten zal ik gaan missen en ik kijk terug op een hele fijne persoonlijke benadering. Helene kijkt echt naar wie je bent en wat bij jou past. Dank Helene voor de goede zorgen, de reis naar de bruiloft werd met de pasafspraken bij jou nog mooier!

Op ‘gevoel’ een eerste afspraak met Helene gemaakt. En dat gevoel is het hele traject gebleven. Door heel fijn mee te denken, vanuit een mooie balans tussen vakkundigheid en klantgerichtheid, zijn we echt samen tot een jurk gekomen die in alle opzichten aan mijn dromen voldeed. Helene nam de tijd en heeft me steeds met veel warmte en gezelligheid ontvangen. Zeker een aanrader!

 

Helene is een vakvrouw! Van een vage omschrijving mijnerzijds wist ze mijn droomjurk te maken. Mede daardoor was onze trouwdag onvergetelijk! De complimenten blijven komen vanwege onze prachtige outfits.

Wat een service! Hélène is op en top een vakvrouw met oog voor detail! Superfijn geholpen en mijn droom jurk gevonden. Hier wordt je behandelt zoals het hoort.. persoonlijk en met alle aandacht. Tot aan koffie met wat lekkers aan toe. Assistente Jeannette hielp bij aan- en uitkleden erg professioneel en vriendelijk ook. Kortom een zaak waar je heen MOET als je op zoek bent naar geen massa productie maar iets moois, unieks wilt en waar je nogmaals met alle zorg en aandacht geholpen wordt! Liefs Mariska 

Superfijne, rustige vrouw. Hélène maakt wat jij in jouw hoofd hebt. Ze kan toveren met naald en draad. Elke keer een feestje als ik er ben. Je loopt helemaal compleet de deur uit. Jouw mooiste dag begint bij Hélène

Een custommade jurk naar het idee van een afbeelding. Dat was mijn wens.  Een leuk en gezellig traject volgde. De jurk werd in stappen opgebouwd en iedere pasbeurt was weer een feestje. Op 3 september stond ik in mijn droomjurk voor het altaar. Zo mooi heb ik me nog nooit gevoeld!

Charlotte

Bij binnenkomst in de winkel voelde ik me meteen thuis. Door de persoonlijke aandacht leerde Helene en ik elkaar goed kennen.

Ik heb mijn jurk gevonden en dankzij Helene kon ik deze jurk met trots dragen. De jurk versterkte mijn persoonlijkheid. Ik voelde me compleet mezelf.

Henjoëlle

Het resultaat was precies zoals ik het mij had voorgesteld en mijn wens was. Ik kan een ieder die iets speciaals wil Helene aanraden.
Onze trouwdag was fantastisch en iedereen vond mijn jurk geweldig!

Mirjam

Helene heeft voor mij een unieke en zeer bijzondere jurk gemaakt voor ons huwelijk. Past helemaal bij mij en de sfeer. En….niet onbelangrijk, hij zat fantastisch. Voelde me de hele dag vrij om te bewegen.

Bewondering voor het creatieve meedenken ook bij meer dingen dan mijn jurk (sieraden, schoenen en zelfs de handfasting (idee van Helene, we wilden geen ringen)).

Marly

Helene was in staat om mijn wensen te vertalen in mijn bruidsjurk. Zij is een harmonische vrouw en heeft de juiste sfeer en energie voor het creëren van een bruidsjapon.

Adelheid

Je hebt mijn dag onvergetelijk gemaakt. De manier waarop jij mijn wensen tot uiting hebt weten brengen overtreft elke andere bruidsjurk.

Rendy

Ik heb de hele dag gestraald  De jurk zat als gegoten en ik voelde me “The Queen Of The Day”.

Jacomijn

Prettige, ongedwongen en professionele benadering met ruimte voor eigen inbreng en een prachtig eindresultaat.

Rowena

Inhoud accordeon

Inhoud accordeon