Onze Bruiden

Hieronder een greep uit onze bruiden. Klik op de naam om een foto te zien en om te lezen wat deze bruiden over HeleneMG zeggen.

Geweldige ervaring met geweldig resultaat. Van begin tot eind leuk en speciaal geweest. Samen ontwerpen en uiteindelijk in de mooiste jurk ooit getrouwd! Het kon niet beter, nogmaals super bedankt!!!!

Neeltje

Wat een service! Hélène is op en top een vakvrouw met oog voor detail! Superfijn geholpen en mijn droom jurk gevonden. Hier wordt je behandelt zoals het hoort.. persoonlijk en met alle aandacht. Tot aan koffie met wat lekkers aan toe. Assistente Jeannette hielp bij aan- en uitkleden erg professioneel en vriendelijk ook. Kortom een zaak waar je heen MOET als je op zoek bent naar geen massa productie maar iets moois, unieks wilt en waar je nogmaals met alle zorg en aandacht geholpen wordt! Liefs Mariska 

Het resultaat was precies zoals ik het mij had voorgesteld en mijn wens was. Ik kan een ieder die iets speciaals wil Helene aanraden.
Onze trouwdag was fantastisch en iedereen vond mijn jurk geweldig!

Mirjam

Een custommade jurk naar het idee van een afbeelding. Dat was mijn wens.  Een leuk en gezellig traject volgde. De jurk werd in stappen opgebouwd en iedere pasbeurt was weer een feestje. Op 3 september stond ik in mijn droomjurk voor het altaar. Zo mooi heb ik me nog nooit gevoeld!

Charlotte

Helene heeft voor mij een unieke en zeer bijzondere jurk gemaakt voor ons huwelijk. Past helemaal bij mij en de sfeer. En….niet onbelangrijk, hij zat fantastisch. Voelde me de hele dag vrij om te bewegen.

Bewondering voor het creatieve meedenken ook bij meer dingen dan mijn jurk (sieraden, schoenen en zelfs de handfasting (idee van Helene, we wilden geen ringen)).

Marly

Bij binnenkomst in de winkel voelde ik me meteen thuis. Door de persoonlijke aandacht leerde Helene en ik elkaar goed kennen.

Ik heb mijn jurk gevonden en dankzij Helene kon ik deze jurk met trots dragen. De jurk versterkte mijn persoonlijkheid. Ik voelde me compleet mezelf.

Henjoëlle

Helene was in staat om mijn wensen te vertalen in mijn bruidsjurk. Zij is een harmonische vrouw en heeft de juiste sfeer en energie voor het creëren van een bruidsjapon.

Adelheid

Je hebt mijn dag onvergetelijk gemaakt. De manier waarop jij mijn wensen tot uiting hebt weten brengen overtreft elke andere bruidsjurk.

Rendy

Ik heb de hele dag gestraald  De jurk zat als gegoten en ik voelde me “The Queen Of The Day”.

Jacomijn

Prettige, ongedwongen en professionele benadering met ruimte voor eigen inbreng en een prachtig eindresultaat.

Rowena