Korte Trouwjurk; Pittig anders

Een korte trouwjurk is een prachtig alternatief voor een traditionele lange trouwjurk. Wie denkt dat een korte trouwjurk geen echte bruids-uitstraling kan hebben, heeft het mis! Zo bewijzen de foto’s.

 

Stralende Bruid

Als je gaat trouwen dan wil je er uniek uitzien. Het begrip “Mooie trouwjurk” wordt door iedereen natuurlijk anders ingevuld. Smaken verschillen nu eenmaal. Het allerbelangrijkste is, geloof me, dat jij je er helemaal lekker in voelt. Wat anderen ervan vinden doet er eigenlijk niet toe. Als jij je supergoed voelt in de trouwjurk dan ben je de hele dag de stralende bruid. Dat is het enige wat telt! Dat zien jouw gasten!

Droomjurk Laten Ontwerpen

Voorbeelden uit de praktijk ken ik genoeg. Al jarenlang heb ik de eer bruiden te mogen aankleden in trouwjurken die het beste bij hun persoonlijkheden passen. Is er geen jurk in ons assortiment aanwezig die exact aansluit op de wensen van de bruid, dan ontwerpen en maken we de jurk helemaal zelf. Geen probleem. Kijk maar eens naar dit leuke filmpje.

 

FOTO: Trouwen-bruiloft.nl

Voel of het klopt!

En dan? Dan ga je trouwen! En dan ben je toevallig het type dat het liefste een korte trouwjurk aan wil, gewoon, omdat jij je dan ook echt jezelf voelt. Wat al jouw vrienden, familie en kennissen hier ook van vinden doet er eigenlijk niet toe. Al vindt niemand het een goed idee, als jij het een fantastisch idee vindt dan ga je ervoor. Laat je perfect adviseren, pas meerdere jurken, misschien ook enkele lange versies. Ga voor de spiegel staan. Kijk jezelf aan. Voel wat je voelt. Als jij je in een van de jurken een stralende bruid voelt en de trouwjurk voelt aan als een natuurlijk verlengstuk van jezelf dan is het helemaal perfect. Of het nu gaat om een apart model, een gekke kleur, ingetogen of expressief of inderdaad de korte trouwjurk. Niets doet er eigenlijk toe.

Goed advies

Als jij je er fantastisch in voelt dan is het JOUW jurk en zul je heel de dag stralen. Dus aarzel niet en laat je niet afleiden door anderen als het gaat om de keuze van jouw bruidsjurk. Volg je eigen koers en jouw keuze voor die ene trouwjurk zal de perfecte keuze zijn.

Wil je ook de eerste stap zetten op weg naar de ultieme trouwjurk voor jou? Maak dan een afspraak met ons en laat je eerlijk adviseren!