In de etalage van HeleneMG Design-Couture

Regelmatig krijg ik complimenten op mijn etalage waarin ik in het oog springende mode-, bruidsmode en avondkleding ontwerpen plaats. Het zijn eyecatchers die blijven ‘hangen’ en waar over gesproken wordt. Ik noem het ‘vrij werk’. ‘Vrij werk’ is heel anders dan werken in opdracht van een klant. Je bent niet gebonden aan deadlines en kan je eigen fantasie zijn gang laten gaan. Dat is er leuk!  Toch schept niets zoveel voldoening als een prachtige creatie voor een klant te maken. Een avondjurk of bruidsjurk waarin de vrouw echt kan stralen. Desalniettemin wil ik toch ook wel graag de aanblik van mijn etalage met jullie delen. En sinds de vernieuwde belettering is aangebracht vind ik het resultaat extra bevredigend. De weerspiegeling van de prachtige historische panden in de etalageruit maakt de foto extra bijzonder. Het toont maar weer eens aan hoe gezegend ik ben met zo’n mooie locatie voor mijn mode atelier; Vestingstad Heusden. 20160604_164323[1] Mocht jij ook een prachtige bruidsjurk of avondjurk willen laten maken dan ben je van harte welkom. Maak vrijblijvend een afspraak (06-20613295) of mail voor meer informatie naar info@helenemg.com.