Filosofie

Herken je de volgende uitspraak? ‘Ze draagt een prachtige jurk maar waar is zij zelf gebleven?’ Een vrouw die haar outfit goed heeft gekozen straalt dat ook werkelijk uit, wordt krachtiger en ‘present’. Dan zal men zeggen; “Ze is een stralende verschijning”. De laatste doelstelling is tevens onze missie als het gaat om het ontwerpen van de ultieme jurk of outfit voor jou (of iemand die je kent). Jouw eigen persoonlijkheid staat voorop, aansluitend volgt de kleding in perfecte balans met jouw ‘zijn’.

Het zijn van een stralend middelpunt op een feest, gala of jouw eigen bruiloft realiseer je vooral door in alle details de belangrijke elementen van jezelf te manifesteren. De meest toonaangevende vorm van jezelf manifesteren is natuurlijk de japon of de outfit die je gaat dragen.  Op maat gemaakte couture zorgt ervoor dat werkelijk alle aspecten van jezelf in je outfit tot uiting kunnen komen.

Voor dit ‘maatwerk’ en deze couture ben je op het juiste adres bij HeleneMG Design-Couture omdat wij werken vanuit een duidelijke visie. Het is de visie van JIJ in het middelpunt, niet alleen jouw jurk of outfit.  We gaan uit van het principe dat kleding uniek en op de persoonlijkheid van de vrouw afgestemd moet zijn. Vervolgens moet deze jurk of outfit de persoonlijkheid van de vrouw juist versterken en niet afzwakken of verdoezelen. Als laatste moet de jurk of outfit een perfecte pasvorm hebben en het figuur van de vrouw optimaal tot zijn recht laten komen. Couture van HeleneMG Design-Couture is dus  speciaal afgestemd op de wensen, het figuur en vooral ook op de persoonlijkheid van de vrouw. Daarom vind je bij ons ook geen enorme collectie feest- of avondkleding. Elke avondjapon, outfit of bruidsjurk wordt namelijk speciaal voor die ene vrouw ontworpen waarbij de klant zelf de ‘dirigent van het orkest’ is.