Digitale BruidsStylingguide

Al vele jaren lang zijn wij dagelijks bezig met het adviseren van bruiden bij de aanschaf of het ontwerpen van hun trouwjurk.

Graag willen wij die kennis met je delen, gewoon omdat we het belangrijk vinden dat je goed voorbereid je kunt gaan oriënteren op de aanschaf van je trouwjurk.

We hebben een 30 pagina’s tellend magazine gemaakt met daarin een schat aan informatie over bruidsstyling. Zo komen alle figuurvormen aan bod, behandelen we de verschillende trouwjurksilhouetten en geven we speciale stylingtips.

Voor bezoekers van onze website is de digitale versie van de Stylingguide boordevol waardevolle bruidsstylingtips van de professional slechts € 9,95.

Vraag hem snel aan!

Wil je eerst een voorproefje?

Heb je liever eerst een preview van de Stylingguide? Dat kan! Klik dan op de knop hiernaast. Je ontvangt 4 voorbeeldpagina’s uit de complete stylingguide.

Heb je liever geen digitale versie??? De stylingguide is ook als Fysiek Glossy Magazine te bestellen voor € 29,95 inclusief verzendkosten. Ook heel leuk om cadeau te geven! Het stylingguide papieren magazine kan je bestellen op deze pagina.