COVID-19

Je kunt gewoon een afspraak maken voor een  vrijblijvend Bruids-stylingadvies en om trouwjurken te passen. Voor jouw en onze veiligheid gelden er een aantal regels waarbij we ons baseren op de regels die gelden voor contactberoepen (per 11-5-2020). Ook voor bruidsstylisten geldt namelijk dat we bij het afpassen van de trouwjurk en het opmeten van maten niet op anderhalve meter afstand kunnen blijven.

 1. Kom niet wanneer je gezondheidsklachten hebt zoals koorts en hoesten/niesen. Dit geldt natuurlijk voor jouzelf en voor degene die met jou meekomt. Bij het maken van een afspraak zullen wij je expliciet vragen of je geen gezondheidsklachten hebt. Dit geheel in lijn met de adviezen van het RIVM van 6 mei jl.
 2. Het dragen van mondkapjes is niet noodzakelijk wanneer we er zeker van zijn dat geen van de aanwezigen gezondheidsklachten heeft.
 3. Wanneer je moet hoesten/niesen dan graag in de elleboog
 4. Je mag 2 personen meenemen. 
 5. We schudden geen handen maar begroeten elkaar op een andere hartelijke manier.
 6. We schenken natuurlijk nog steeds een gezellig kopje koffie en/of thee……….. met iets lekkers 🙂
 7. We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand.
 8. Wanneer ik dichterbij jou moet komen (en dus geen 1,5 meter afstand kan houden) om bijvoorbeeld mee te helpen met aantrekken, om de jurk af te spelden of omdat jouw maten moeten worden opgemeten dan draag ik, wanneer dat jouw wens is, een mondkapje en handschoenen. Geef van tevoren dan even aan dat je dat graag wilt.
 9. Voor klanten hebben we wanneer je dat wenst ook mondkapjes en handschoenen.
 10. Desinfecterende handspray en handgel zijn aanwezig
 11. Goed om te weten; Na ieder klantbezoek worden deurklinken, hangers, tafeloppervlakten en stoelen (dus alle werkoppervlaktes en contactoppervlaktes) ontsmet met desinfecterende alcohol.

VEILIGHEID VOOR ALLES!

Wil je graag een afspraak maken. Deze kan je zelf online inplannen. Natuurlijk mag je ons ook bellen of mailen.