Bruidsaccessoires

Bruidsschoenen en/of bruidssneakers als bruidsaccessoires

Een trouwjurk aanschaffen is leuk en heel belangrijk. Toch kan je complete look teniet worden gedaan door het kiezen van de verkeerde bruidsaccessoires. Goed gekozen bruidsaccessoires make jouw look helemaal ‘af’! Om bruiden van top tot teen te kunnen kleden en stylen werken wij met een uitgebreid pakket bruidsaccessoires van uiteenlopende topleveranciers in de bruidsmode. We werken onder andere samen met Poirier, Viva Jewellery en Elsa Coloured Shoes. Bekijk hieronder een impressie van ons bruidsaccessoire aanbod.

Maar natuurlijk! Ook onder een lange rok draag je als bruidsaccessoire prachtige luxe beenmode. Van het topmerk Wolford natuurlijk!

Winterbruid? Kies dan voor een mooie bolero die jouw schouders bij guur weer verwarmt maar werkelijk niets afdoet aan jouw bruidslook! Sterker nog……. een goed gekozen bolero voegt extra luxe toe aan jouw bruidslook.

Prachtige Jewellery van Viva. Oorhangers, kettingen en armbanden in uiteenlopende stijlen.

Mooie en goede bruidslingerie is een belangrijke bruidsaccessoire. Het dient niet alleen als basis onder jouw bruidsjurk. Mooie bruidslingerie draagt ook zeker bij aan jouw “Feel Good” beleving gedurende de hele huwelijksdag …….. tot en met de huwelijksnacht 😉

Bruidsschoenen. Wij leveren ze in verschillende soorten en maten. Verschillende hoogtes en hakvormen. Desgewenst worden de schoenen exact in de gewenste kleur ingekleurd. We werken hiervoor graag samen met Elsa Coloured Shoes

Bruidssneakers, het liefst in stijl gepimpt met swarowski stenen en parels, zijn in meerdere opzichten een welkome aanvulling op een bruidsoutfit. Of je ze nu de hele dag, als onderdeel van jouw bruidsoutfit wilt dragen of alleen wilt gebruiken om heerlijk te kunnen dansen op jouw trouwfeest. Smijt die hakken in de hoek! Wij pimpen graag jouw bruidssneakers in jouw eigen stijl.

Prachtige toevoeging voor een eenvoudige jurk. De bruidsceintuur. De keuze is enorm! Wij adviseren je graag.

Is een sluier, tiara of haarband niets voor jou? Maar wil je wel een bijpassend hoofdaccessoire? Kies dan voor een diadeem. 

Deze romantische bloemenhaarband past bij een vintage of bohemian uitstraling. Liever iets stoers of klassiek? Ook dat kan!

Haarsieraden kunnen een bruidsoutfit helemaal compleet maken. Er is keuze uit diverse stijlen. Wij adviseren je graag.

Ook hebben wij voldoende keuze in halssieraden voor de stijlvolle en eigentijdse bruid. Wij adviseren je graag OF en WELK halssieraad je zou moeten dragen.

Soms passen handschoenen precies bij jouw look. Denk aan bruidsjurken met een jaren 50 stijl. 

Wellicht is het een fabeltje…… of misschien ook wel echt waar. Men zegt dat het droog zal blijven op de trouwdag wanneer de bruid een paraplu meeneemt op haar trouwdag. Maar mag de paraplu dan wel in stijl zijn? Jawel….. wij hebben hem!

Bij diepe rugdecolletes is soms een rugsieraad een fantastisch stylingelement.

Klassiek en romantisch? Sluiers maken jouw look compleet!

Prinsessenlook? Maak het helemaal af met een bijpassende tiara