Een keizerlijke bruidsjurk voor Adelheid

Posted on

Hierboven en onder Adelheid in haar keizerlijke Bruidsjurk. Benieuwd naar haar ervaringen met HeleneMG Couture-Design? Bekijk dan de klantervaringen.

Adelheid_compilatie Adelheid-heleneMG-7627-(2)b

2 thoughts on “Een keizerlijke bruidsjurk voor Adelheid

 1. Mijn gesprek met Helene verliep vanaf het begin gezellig en open. Heel prettig dat zij eerst gaat kennismaken met de vrouw “achter” de toekomstige jurk. Ikzelf had eigenlijk geen idee wat mijn wens was qua jurk. Ik wist alleen wat ik NIET wilde. Haar eerste keuze qua stof was dan gelijk een schot in de roos!!! Ter plekke begon zij te schetsen op mijn vage aangegeven informatie. Zij heeft heel goed geluisterd want er kwam vrijwel onmiddellijk iets prachtigs uit. Daardoor was ik gelijk blij en opgelucht dat het niet zo’n lang durend project zou worden om tot iets moois te komen.
  Zij is aan de slag gegaan en het resultaat was dan ook precies zoals ik het mij had voorgesteld en mijn wens was. Fantastisch gewoon! Met een blij gevoel altijd weer naar haar toe gegaan om door te passen en de details te bespreken.
  Ik kan een ieder die iets speciaals wil voor wat voor gelegenheid dan ook echt aanraden.
  Onze trouwdag was fantastisch en iedereen vond mijn jurk geweldig!

 2. Dag Mirjam,
  Dank voor de lovende woorden. Ik vond het fantastisch en een grote eer om jouw bruidsjurk te mogen maken. Je bent van nature een stralende persoonlijkheid dus het was helemaal niet moeilijk om jou een stralende bruid te laten zijn. Dank voor je vertrouwen.
  Liefs, Helene

Comments are closed.