Welkom op mijn website. Leuk dat je iets meer van mij, mijn werkwijze en filosofie wilt weten. Ik vertel je er graag meer over.

Er is één ding waar ik in geloof en waar ik ook stellig van overtuigd ben omdat ik dit telkens weer met eigen ogen mag ervaren. Dat is het volgende:

Een droom van een kledingcreatie realiseer je vooral door in alle details de belangrijke elementen van jezelf te manifesteren. Als je jouw persoonlijkheid weet te reflecteren en te versterken door middel van jouw outfit dan straal je de sterren van de hemel!

De meest toonaangevende vorm van jezelf manifesteren is natuurlijk de japon of outfit die je gaat dragen op een gala, een feest of je eigen bruiloft.  Maatwerk en couture zorgt ervoor dat werkelijk alle aspecten van jezelf in je outfit tot uiting kunnen komen. Of het nu gaat om een deux-pieces, een avondjurk of een trouwjurk.

HeleneMG is een design atelier die zich specialiseert in couture met een innerlijke visie. Deze visie richt zich op het principe dat schoonheid van binnen komt. Jouw innerlijke schoonheid wordt door ons naar buiten vertaald in je outfit of japon. Altijd in perfecte balans met het ‘zijn’ oftewel het innerlijk van de vrouw.

Eigenaresse is modeontwerpster Helene van der Meijs- de Gier, ofwel HeleneMG. Met een klein team van specialisten wordt dagelijks gewerkt aan de vervaardiging van exclusieve, op de vrouw ontworpen japonnen en andere creaties. Steeds met het ultieme doel een perfecte balans te bereiken tussen de te dragen japon en de persoonlijkheid van de vrouw. “Ik sta garant voor jouw ‘stralende’ verschijning op waarschijnlijk een zeer bijzondere dag in jouw leven!”

Naast het ontwerpen en vervaardigen van bruids- en avondkleding voor individuele klanten werkt HeleneMG  parttime op de fashion opleiding van het Koning Willem 1 College in ‘s-Hertogenbosch (in 2015 en 2016 uitgeroepen tot beste modeopleiding van Nederland) en geeft zij cursussen in Fashion & Couture, Bruidskleding, Broderie D’Art en andere couturetechnieken. Daarnaast werkt zij als freelancer voor modeontwerper Addy van den Krommenacker

“Het ontwerpen van avond- en feestkleding is mijn grote passie. Het ultieme doel om de persoonlijkheid van iedere vrouw optimaal tot zijn recht te laten komen beschouw ik hierin als mijn missie. Het is een voorrecht om op deze manier vrouwen te mogen kleden omdat ik merk dat mijn werkwijze resulteert in prachtige handgemaakte creaties die als een ‘tweede huid’ aansluiten op de identiteit. Hierdoor voelt een vrouw zich natuurlijk, zeker en krachtig. De garantie voor een stralende verschijning”, aldus Helene.

Omdat het een voorwaarde is de vrouw te leren kennen en te zien alvorens een goed en passend ontwerp te kunnen maken zal er eerst een gratis intake gesprek zijn. Neem gerust contact met me op voor het maken van een afspraak.