Klantervaringen

Ik vraag altijd aan mijn klanten of zij met hun verhaal over hun ervaringen met mij en hun op maat en naar wens gemaakte creatie plus een foto willen worden vermeld op mijn website. Natuurlijk wil niet iedereen dit en dat is heel begrijpelijk.

Hieronder volgen enkele klantervaringen.


Mijn gesprek met Helene verliep vanaf het begin gezellig en open. Heel prettig dat zij eerst gaat kennismaken met de vrouw “achter” de toekomstige jurk. Ikzelf had eigenlijk geen idee wat mijn wens was qua jurk. Ik wist alleen wat ik NIET wilde. Haar eerste keuze qua stof was dan gelijk een schot in de roos!!! Ter plekke begon zij te schetsen op mijn vage aangegeven informatie. Zij heeft heel goed geluisterd want er kwam vrijwel onmiddellijk iets prachtigs uit. Daardoor was ik gelijk blij en opgelucht dat het niet zo’n lang durend project zou worden om tot iets moois te komen.
Zij is aan de slag gegaan en het resultaat was dan ook precies zoals ik het mij had voorgesteld en mijn wens was. Fantastisch gewoon! Met een blij gevoel altijd weer naar haar toe gegaan om door te passen en de details te bespreken.
Ik kan een ieder die iets speciaals wil voor wat voor gelegenheid dan ook echt aanraden.
Onze trouwdag was fantastisch en iedereen vond mijn jurk geweldig!

Mirjam


Adelheid
De keizerlijke bruidsjurk van Adelheid. Adelheid had de wens als keizerin gekleed te gaan. Een hoge kraag bekleed met gouden stof, en diepe stolpplooien met bloemenranken zijn kenmerkend voor haar bruidsjurk.

Mijn eerste ontmoeting met Helene was zeer inspirerend.  In haar gemoedelijke atelier heeft zij mij en de moeder van mijn man warm ontvangen. Na korte tijd was het duidelijk dat Helene in staat was mijn wensen en woorden in daden om te zetten. In plaats van een intake gesprek begon een creatieve informatie uitwisseling. Tijdens veel gelach ontstond er een tekening van de japon en de keuze van het soort stof.  Gedurende de daarop volgende maanden ben ik een aantal malen naar het atelier van Helene geweest. Het arbeidsproces was ongelooflijk snel en zeer professioneel. Helene is een harmonische vrouw en heeft door haar liefde voor haar beroep de juiste sfeer en energie voor het creëren van een bruidsjapon.

Adelheid


rowena
De bruidsoutfit van Rowena werd gekenmerkt door een diep rugdecolleté. Precies volgens haar wensen.

Ik ben getrouwd op het warme en kleurrijke Curacao in matching zijden, fleurige kleding. N.a.v. een aansprekend kijkje in de etalage samen met mijn schoonmoeder, besloten we binnen een kijkje te nemen, alwaar we creatief en bondig werden geprikkeld en besloten om een afspraak te maken. De rest geschiede: prettige, ongedwongen, professionele hulp met als prachtig eindresultaat dat ik dezelfde outfit trots nogmaals heb gedragen tijdens een gala-filmpremiere. Helene MG is een aanrader voor wie het net anders wil en zich prettig voelt bij iets unieks (met ruimte voor eigen inbreng) voor deze mooie dag. We hebben alle voorpret van het doorpassen ed. misschien wel net zo leuk ervaren als het huwelijk zelf, daarvoor dank!

Rowena


jacomijn
Jacomijn is een vrolijke sprankelende vrouw met enorm veel humor. Haar deux pieces is gemaakt van een fleurig paars/blauwe changeant zijden stof waarbij het topje is gemaakt van een tule, geborduurd met bloemen. Dezelfde bloemen zijn ‘gestrooid’ over de hier en daar losjes opgenomen rok.

Het was FANTASTISCH! Ik heb de hele dag gestraald (dat werd mij tenminste verteld door diverse gasten, maar dat voelde ik zelf ook). De jurk zat als gegoten en ik voelde me the queen of the day. Alles ging heel relaxed en op rolletjes, het weer zat mee (het regende als we binnen waren en het was droog als wij naar buiten toe moesten). Foto’s hebben we gemaakt bij kasteel Bouvigne in Breda (in de tuinen en in het kasteel) en verder in het NAC-stadion (jaja, zelfs op de middenstip met bal, haha). Jammer, dat je niet even om het hoekje kon kijken, je zou heel trots geweest zijn, dat weet ik zeker, het was gewoon helemaal af. Heel, heel hartelijk dank, dat je mijn droom hebt waargemaakt (jaja, ik zal nu stoppen met ophemelen, maar het is de waarheid, en die mag gezegd worden, toch).

Jacomijn


rendy_combinatie_472px_b
Rendy is een klassieke, rustige en serene vrouw. Haar wens was een kortere rok, het opstaande kraagje en mooi aansluitend topje in de kleuren lever en ecru.

Samen met Jacomijn liepen wij op een zomerse dag tegen jouw etalage aan nadat we allebei door onze vriend ten huwelijk gevraagd waren. Het was alsof het zo moest zijn, want jij kwam naar buiten en we hadden een heel plezierig gesprek. Na een bezoek aan diverse andere winkels om te kijken of we op een andere manier zouden kunnen slagen zijn we toch bij jou terug gekomen. Je hebt mijn dag onvergetelijk gemaakt. De manier waarop jij mijn wensen tot uiting hebt weten brengen overtreft elke andere bruidsjurk. De voorpret samen met jou tijdens de doorpasdagen zijn geweldig geweest, ze waren warm, belangstellend en oprecht. Ik heb me op de trouwdag heel de dag het stralende middelpunt gevoeld zonder me ongemakkelijk te voelen. Jacomijn was samen met Jok en een “monster” van de stof op zoek gegaan naar een geschikt pak voor Jok en ze zijn naar mijn idee uitstekend geslaagd. Onze kleding zat als gegoten en de lofuitingen bleven komen van alle mensen om ons heen. Zelfs onbekende mensen spraken ons aan. We hebben de foto´s in het Valkenbergpark in Breda gemaakt en na een slechte zomer konden wij ons geen betere dag wensen. De zon heeft heel de dag hoog aan de hemel staan stralen en Jok en ik stonden er onder te stralen. Ik kan iedereen aanraden om bij jou een bruidsjurk te laten maken. Jij weet als geen ander hoe een bruid zich mag presenteren en voelen maar vooral weet jij de bruid te laten stralen. Heel hartelijk bedankt voor deze ervaring.

Rendy